2021 Mitsubishi Outlander PHEV Yeni Görsellerle Ortaya Çıktı

2021 Mitsubishi Outlander PHEV Yeni Görsellerle Ortaya Çıktı

Mitsubishi yeni jenerasyon Outlander modelini yılbaşında tanıtmıştı. Ancak bu lansmanda bizlere bir sürpriz hazırlayan Japon marka, otomobilin PHEV seçeneğinin ilerleyen bir tarihte tanıtılacağını belirtmişti.

Yeni Mitsubishi Outlander PHEV modelinin resmi tanıtımı 28 Ekim 2021 tarihinde gerçekleşecek.

Japon üretici Mitsubishi yeni jenerasyon Outlander modelini yılbaşında tanıtmıştı. Ancak bu lansmanda bizlere bir sürpriz hazırlayan Japon marka, otomobilin PHEV seçeneğinin ilerleyen bir tarihte tanıtılacağını belirtmişti. İşte o ilerleyen tarih olarak söylenen resmi tanıtıma artık sayılı günler kaldı. Uzun zamandır merakla bekleyen kullanıcıları daha fazla üzmemek istemeyen Mitsubishi, modelin dış tasarımını içeren fotoğrafları paylaştı.

Yeni Mitsubishi Outlander PHEV Öne Çıkan Detaylar

Tam olarak tahmin edebileceğiniz gibi modelde çok fazla yenilik yok. Şöyle ki iki modele önden baktığımız zaman farklılıkları görebilmek oldukça zor. Aracın elektrikli olduğunu, her iki tarafında da bulunan yakıt kapaklarından anlayabiliyoruz. Buna ek olarak modelin her köşesine PHEV logosu ve amblemi yerleştirilmiş. Ancak bunun dışında iki modeli birbirinden ayırt etmek epeyce zor.

Bu durum iç mekanda da kendisini net bir şekilde göstermekte. Eğer ki gördüklerimiz bizi yanıltmıyorsa tek farklılık dijital gösterge panelinin tasarımında olacak. Bu tasarım değişikliği de bataryanın durumunun gösterebilmesi için yaarapılmış. Tam olarak detayları bilmiyor olsak da Yeni Outlander PHEV bünyesinde bolca yeni teknolojilere ve sürüş asistanıyla geleceğini düşünüyoruz.

2022 Mitsubishi Outlander PHEV modelinin teknik detayları ise koskocaman bir soru işareti. Mitsubishi'nin otomobili tanıtmak için bu kadar beklemesinin en büyük sebebi modelin PHEV performansı olabilir. Daha fazla güç çıkışı ve batarya paketiyle gelmesini beklediğimiz araç, performanslı Ralliart seçeneğine de kavuşabilir. Hatırlayacak olursak Japon üretici Mitsubishi bu ismi henüz bu yıl yeniden diriltme kararı almıştı.

2022 elektrikli Outlander PHEV modeli hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için 28 Ekim Perşembe günün bekleyin.

Advertisement