Citroen Sıfır Faiz Kampanyası

Citroen Sıfır Faiz Kampanyası

Dolar kurunun artmasına bağlı olarak güncel sıfır araç fiyatları da artmaya devam ediyor. Ancak otomobil markaları sıfır araçlarda kampanyalar yapmayı sürdürüyor. Havaların soğuması ve yağışla birlikte lastik markaları da kampanyalara tüm hızıyla devam ed

Dolar kurunun artmasına bağlı olarak güncel sıfır araç fiyatları da artmaya devam ediyor. Ancak otomobil markaları sıfır araçlarda kampanyalar yapmayı sürdürüyor. Havaların soğuması ve yağışla birlikte lastik markaları da kampanyalara tüm hızıyla devam ediyor.

2021 yılının sonuna yaklaşırken otomotiv markaları güncel kampanyalar yapmayı sürdürüyor. Otomotiv pazarında halen tedarik sorunları yaşansa da birçok yerli ve yabancı markada üretim durmalarına bağlı olarak araç ve yedek parça temininde oldukça zorlu günler yaşanıyor.

Aralık ayı içerisinde ülkemizde araç satışları genelde 100 bin adetlerde belirirken bu yıl arzın kısıtlı olması sebebi ile 65 bin gibi rakamlar tahmin ediliyor.

Citroen’den Sıfır Faiz Kampanyası

Citroen Aralık ayın içerisinde otomobil model yelpazesine yönelik 0 faizli krediler ve indirimli nakit alım seçeneklerini kullanıcı ile paylaşıyor. Ay boyunca PSA Finans avantajıyla sunulan fırsatlar kapsamında Citroen C5 Aircross SUV model ailesi 602 bin TL’den başlayan fiyatlarla kullanıcılara asunuluyor.

C3 modelinin tüm modelleri ise 50 bin TL için 12 aya varan vade ve %0,99 faizli kredi imkânı kullanılarak 264 bin TL’lik başlangıç fiyatıyla tercih edilebiliyor. Aralık ayında yeni Citroen C3 Aircross SUV model ailesine sahip olmak isteyenler 429 bin TL’lik başlangıç fiyatını görecekler. C4 de, 352 bin TL’den başlayan fiyatıyla dikkat çekiyor.

Advertisement