Citroen E-C4, Ekim'de Türkiye'de Olacak

Citroen E-C4, Ekim'de Türkiye'de Olacak

​​​​​​​Citroen, tamamen elektrikli e-C4 ile elektrikli mobilite sektöründe ki hamlelerine devam ediyor.

Citroen, tamamen elektrikli e-C4 ile elektrikli mobilite sektöründe ki hamlelerine devam ediyor. Mobilite dünyasının her alanına ulaşan ve herkes için erişilebilir mobilite üretmeye odaklanan Citroen, C4 modelinin tamamen elektrikli versiyonu e-C4’ü ekim ayında Türkiye de yollara çıkarmayı planlıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Hem erişilebilir hem de kullanıcı gereksinimlerini karşılayan şarj özelliği ile ideal bir teknoloji çözümü olan e-C4, hafif 50 kWh bataryayı 100 kW DC hızlı şarj desteği gücüyle birleştirerek rakiplerinin çoğundan daha iyi şarj süreleri elde etmeyi başardı. Ayrıca, e-C4, 350 kilometre menziliyle günlük kullanım dışında uzun yolculukları daha konforlu bir hale getirmeyi başardı.

Aracın, 350 kilometre menzili sayesinde bataryayı her gün şarj etmeye gerek kalmadığını görüyoruz. Ayrıca araç, hem dikkat çekici iç hacmi hem de optimize edilmiş ağırlığı sayesinde günlük kullanışta maksimum konfor ve menzil imkanı sunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sadece 30 dakika gibi kısa bir sürede bataryayı yüzde 80’e kadar şarj edebiliyor. Elektrikli araçlarda lityum-iyon piller kullanıldığı için, hızlı şarj (DC) ile dolum hızı, şarjın başlangıcında, sonuna göre daha hızlı dolum sergiliyor. Bu sebeple, bataryanın tamamen dolmasını beklemek yerine bataryayı yüzde 80’e kadar şarj ederek yola çıkmanın daha avantajlı olduğunu söyleyelim.

Advertisement