BAC Mono 2024’de Hız Tutkunlarını Delirtmeye Geliyor

BAC Mono 2024’de Hız Tutkunlarını Delirtmeye Geliyor

BAC Mono Görünümüyle bizleri içine hapseden araç bu sefer oldukça araca özel özellikleri ile iddialı bir şekilde önümüze sunuluyor.

BAC Mono 2024 yılı için yenilendi hız tutkunlarının göz bebeyi haline gelecek olan bu otomobil oldukça güçlü ve hafif, önümüzdeki yıl yola çıkacak olan otomobil tozlanmış asfaltların tozunu almaya geliyor.

Mountune tarafından tasarlanan 311 güç ve 313 Nm Tork ürete bilen bu motor 2.5 lt’lik yakıt yakıyor ve bu araç oldukça hafifletilmiş bulunmakta bu yenilenen tasarımıyla araç 10 kg ağırlığı bir kenara bırakıyor araç böylelikle 570 kg ağırlığında olmuş oluyor.

Ford tarafından çıkartılmış motor, 8 bin devir çevirebiliyor olacak ve bu aracın şanzımanı 6 ileri vitese sahip. BAC, aracın 0-96 km/sa hızlanmasını sadece 2.7 saniye gibi bir rakamda tamamlayabileceğini iddia ediyor ve eğer bu gerçeğe dönerse yol araçları arasında en çabuk hızlanabilen araçlar arasına giriş yapmış olacaktır.

Mono için özel tasarlanmış Pirelli Trofeo R lastikler ile birlikte müşterilerine güzel bir seçenek sunmuş. Dahası da bulunmakta araca özel bir süspansiyon sistemi tasarlanmış.

Advertisement