Autoshow Fuarı Online Şekilde Açıldı!

Autoshow Fuarı Online Şekilde Açıldı!

2021 Autoshow Fuarı ülkemizde düzenlenecek. Birçok markanın yer alacağı fuarda Audi ve BMW birçok model yer verecek. Hem elektrikli hem düz modeller fuarda yer alacak.

Dünyanın önde gelen otomobil markalarını bir araya getiren Autoshow fuarı, 2017’den sonra kapılarını tekrar açtı. Türkiye’nin en büyük otomobil etkinliği olan Autoshow fuarı bu yıl online olarak düzenlenecek ve markalar yeni araçları tanıtacak. Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) öncülüğünde “mobilite” teması ile düzenlenen fuarda otomobil, hafif ticari araç, motosiklet ve scooter gibi mobilite çözümler inceleniyor. 14-26 Eylül tarihleri arasında ziyaretçilerin katılımına açık olacak fuarda markaların satış temsilcileriyle canlı görüşme fırsatı olacak. Ziyaretçiler finansman çözümleri konusunda bilgi alabilecek.

ODD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bilaloğlu fuara ilişkin olarak, "Çok sayıda otomotiv markasını bir araya getirecek ve dünyadan herkesin erişimine açık olacak bu dijital platformun ülkemiz otomotiv sektörünün tanıtımına katkıda bulunacağına inanıyoruz" dedi. ODD Genel Koordinatörü Dr. Hayri Erce ise, "Tüm ziyaretçiler 3D modeller, teknik ve donanım özelliklere ulaşabilecek, canlı bağlantı yapabilecek, test sürüşü randevusu alabilecekler" ifadelerini kullandı.

Audi

Audi, fuarda Türkiye’de satışa sunduğu modeller, RS ailesinin üyesi RS 6 Avant modelinin tanıtımını yapıyor. Audi ayrıca fuar alanında yer alan kiosklarıyla ve müşterilerle gerçek zamanlı iletişim kurma imkânına sahip. Audi fuarda 10 model sergiledi. Alman otomotiv devi, Q model ailesinin üyeleri Q8, Q7, Q5 Sportback, ve Q3 Sportback, A6 Sedan, A5 Cabrio, A4 allroad, S3 Sedan ve A3 Sportback modelleri ile fuarda yer alacak.

Fuarda Audi standını gezen ziyaretçilerin, araç görsellerinin üzerine tıklayarak konfigürasyon yapabileceği ve modelle ilgili detaylı bilgiye ulaşabilecekleri aktarıldı.

Bmw

Borusan Otomotiv'in Türkiye distribütörlüğünü yapan BMW, Autoshow Mobility 2021'de yeni modellerini sergiliyor.Alman otomotiv devinin dijital standında, elektrikli iX ve yeni 4 Serisi Gran Coupé modellerinin ilk gösterimi yapıldı.

Yapılan açıklamaya göre “Borusan Otomotiv, her iki modeli de yılın son aylarında Türkiye’de satışa sunmayı planlıyor.” İfadeleri kullanıldı.

Otomobil fuarında BMW, 2022 yılında Türkiye'de satışa sunulması planlanan elektrikli ilk i4 modelini fuarda sergiliyor. BMW'nin fuarda sergilediği diğer modeller; M3 Competition Sedan, M4 xDrive Coupé, 1 Serisi ve 2 Serisi Gran Coupé, 3 Serisi, i3s, 5 Serisi, 6 Serisi GT ve 8 Serisi Gran Coupé olarak göze çarpıyor