2024 Subaru Impreza'nın Yeni Teaserları Paylaşıldı

2024 Subaru Impreza'nın Yeni Teaserları Paylaşıldı

​​​​​​​2024 Subaru Impreza için yeni bir teaser paylaşıldı. Subaru, ünlü ralli kros sürücüsü Bucky Lasek ve kızı Paris'in 17 Kasım Perşembe günü 2022 Los Angeles Otomobil Fuarı'nda modelin tanıtımına ev sahipliği yapacaklarını da ifade etti.

2024 Subaru Impreza için yeni bir teaser paylaşıldı. Subaru, ünlü ralli kros sürücüsü Bucky Lasek ve kızı Paris'in 17 Kasım Perşembe günü 2022 Los Angeles Otomobil Fuarı'nda modelin tanıtımına ev sahipliği yapacaklarını da ifade etti.

Teaserı yakından incelediğimizde, birbirine bağlı üçgenlerin ızgaranın tasarımında ana rolü oluşturduğunu gözlemliyoruz. Izgaradaki açıklığın ana hatlarını mevcut model ile kıyasladığımız zaman, şimdikinin çok daha keskin bir şekle sahip olduğu oldukça açık net bir şekilde görüyoruz.

Bu aşamada kulislerde konuşulanlara göre, teknik güncellemelerin yapılmasına kesin gözle bakıldığını söyleyebiliriz. Örnek vermemiz gerekirse, Subaru Crosstrek'in en yeni nesli, bazı kontroller için fiziksel düğmeler ve düğmeler içeren 11,6 inç, portre odaklı bir bilgi-eğlence ekranı yer alıyordu. Subaru'nun diğer modellerde sunduğuna oldukça benzeyen bir kurulum olduğunu görüyoruz.

2024 Impreza için güç aktarma organları ise adeta bir sır gibi saklandığını belirtelim. Halihazırdaki model, 154 beygir güce sahip ve 196 Nm tork üreten, doğal emişli 2.0 litrelik boxer dört silindirli bir motor ile karşımıza çıkmıştı. Beş ileri manuel şanzıman ve CVT mevcut şanzımanlar olarak belirlenirken, dört tekerlekten çekiş ise standart olarak karşımıza çıkıyor.

Advertisement