2022 Kia Niro Resmi Olarak Tanıtıldı

2022 Kia Niro Resmi Olarak Tanıtıldı

Eski Kia Niro'nun, -elektrikli veya değil- küçük crossover'lar arasında en şık görünüme sahip olmadığını belirtelim. Ancak yenisi, hem iç kabin hem de dış mekan minvalinde sıfırdan yeniden tasarlanmasının ardından detaylaral karşımıza çıkıyor.

Eski Kia Niro'nun, -elektrikli veya değil- küçük crossover'lar arasında en şık görünüme sahip olmadığını belirtelim. Ancak yenisi, hem iç kabin hem de dış mekan minvalinde sıfırdan yeniden tasarlanmasının ardından detaylar karşımıza çıkıyor.

Bu denli bir değişim ne kadar iyi? Bu sorunun cevabını size bırakalım. Mesela bazı otomobil üreticileri, araçlarına baştan aşağı bir revizyon vermek yerine daha hafif değişimlere imza atmaya karar vermiş durumda.

Aracın dış tasarımı ile başlayalım: C sütunu o kadar geniş olan model park esnasında biraz anksiyeteniz yükselebilir. Konsept araç ile üretim aracı arasında kıyas yaparsak gördüğümüz kapıların yerine daha geleneksel ön kapılar ve kameralara bürünmüş arka kapılar ve aynaların geldiğini belirtelim.

Aracın iç mekanına geldiğimiz zaman onun baştan aşağı yeniden dizayn edildiğini belirtelim. Yeni Sportage'ın sahip olduğuna yakın bir gösterge paneli düzenine sahip yeni Kia Niro, bu anlamda oldukça lüks bir görünüm ile karşımıza çıkıyor. Bahsetmek istediğimiz başka bir konu ise, Kia'nın alışılagelmiş yan yana ekranları. Hem pratik, hem de konforlu araç oldukça dikkat çekiyor.

Önceki Kia Niro modelinin vites kolu gidiyor ve yepyeni bir vites koluna yer verildiğini belirtelim. Aracın albenisini yükselten ısıtmalı ve havalandırmalı koltuklar, ısıtmalı direksiyon simidi, otomatik tutma işlevi ve park yardım sistemi için ek fiziksel düğmeler araca karakteristik detaylar katıyor diyebiliriz.

İlerleyen günlerde Kia Niro modeli ile ilgili detayları sizlerle paylaşacağız. Sitemizi takip ederek Kia ve diğer tüm markaların güncel haberlerine ulaşabilirsiniz.

Advertisement