2022 Corvette Z06 70. Yaşına Özel Versiyonu Nasıl Olacak

2022 Corvette Z06 70. Yaşına Özel Versiyonu Nasıl Olacak

Corvette Z06 70. Yıl Dönümü Versiyonu birden fazla görsel ile hayranlarına sunuldu. MidEngineCorvetteForum üyelerinden olan "jagamajajaran" adındaki bir kullanıcı 70. Yıl dönümü için özel tasarlanmış C8 Z06'yı gösteren bazı fotoğraflar paylaştı.

2022 Corvette Z06 70. Yıl Dönümü Versiyonu birden fazla görsel ile hayranlarına sunuldu. MidEngineCorvetteForum üyelerinden olan "jagamajajaran" adındaki bir kullanıcı 70. Yıl dönümü için özel tasarlanmış C8 Z06'yı gösteren bazı fotoğraflar paylaştı. Görüntüyü incelendiğinde, görüntülerin Chevrolet'nin açık olan çevrimiçi Z06 görselleştiricisinde ücretsiz ve net bir şekilde yayınlandığını görmekteyiz.

Bu özel modelin tasarım detayları da açıklandı. Aracı incelediğimizde üst şeritler isteğe bağlı yani opsiyonel olarak gelecek. Fren kaliperleri ve tekerlekler için "Carbon Flash" kırmızı kaplama paketi de bu özel versiyonda yerini alacak. Öte yandan aynalar ve rüzgarlık da aynı renkte geleceğini söyleyebiliriz.

İç ve dış kısımların belirli yerlerinde ise 70. Yıl dönümü rozetini göreceğiz bu gerçekten harika bir detay olacak. Bunlara, kırmızı emniyet kemerli beyaz GT2 koltuklar ve süet direksiyon iç mekanı da ekleneceğini aktaralım. Tabi üreticiden şuan net bir bilgi gelmese de tahminlerimiz bu yönde.

Bu yıl dönümü modelini gerçekten heyecan içinde beklemekteyiz bu arada bu özel serinin kaç adet üretileceğini hakkında bir bilgimiz bulunmamakta. Ama eminiz ki bu özel seri marka için çok ayrı bir yer edinecek.

Corvette'nin bu 70. Yıl dönümüne özel otomobilin üretime Mayıs ayının içersinde başlayacak.

Advertisement