2022 Chevy Corvette Z06 Görüntüleri Sızdı

2022 Chevy Corvette Z06 Görüntüleri Sızdı

Chevrolet Corvette Z06, ekim ayında tanıtılsa da bugüne kadar kendisini oldukça iyi bir şekilde gizledi. Dünyanın en güçlü motorları arasında yer alan doğal emisyonlu V8 motora sahip aracın nihayet tasarımını görebildik.

2022 Chevrolet Corvette Z06, ekim ayında tanıtılsa da bugüne kadar kendisini oldukça iyi bir şekilde gizledi. Dünyanın en güçlü motorları arasında yer alan doğal emisyonlu V8 motora sahip aracın nihayet tasarımını görebildik.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Her şeyden önce aracın henüz resmi olarak piyasada satışta olmadığını belirtelim. Yani burada gördüğümüz araç büyük ihtimalle üretim öncesi prototip veya örnek bir araç gibi. Kamuflajının kaldırılmış olması gördüğümüz bu süper otomobilin tasarımını oldukça detaylı görmemizi sağlıyor. Araç, dış boyası ile benzer bir renkte görünüyor.

2022 Chevy Corvette Z06, dörtlü egzoz boruları, arka kanat, karbon fiber tekerlekler ve diğer aerodinamikler ile birlikte fazlasıyla detaylı olacak. 2022 Corvette Z06, doğal emişli 5.5 litre V8 LT6 benzinli motordan güç alacak. Bu araç 670 beygir güç ve 460 nm tork değerine sahip olacak. Araç sekiz ileri otomatik şanzıman ve arkadan itişli olarak kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Chevrolet, şuanda 2022 Corvette Z06'nın ​​fiyatını açıklamasa da, konuşulanlara göre araç piyasaya 90.000 dolar gibi bir etiket fiyatına sahip olabilir. Bu sebepten dolayı şuan için kesin bir bilgi gelmediği için fiyat konusunda yorum yapmaktan kaçınıyoruz. Tabi mevcut teknik ve donanım detayları ile beraber isteğe bağlı renk opsiyonları da dâhil olmak kaydıyla tam özellik detaylarının gelmesiyle hepsini incelemeye alacağız.

Advertisement