2020 Ekim Ayının Sedanı: Skoda Octavia

2020 Ekim Ayının Sedanı: Skoda Octavia

Skoda Octavia hem güvenlik hem de konfor konusunda çağın ötesinde bir araç olduğunu bizlere gösteriyor. Ayrıca kullanıcı dostu tasarımı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Çek otomotiv devi Skoda tarafından 1996’dan bu yana üretilen bir sedan. Ayrıca orta sınıf bir otomobil olarak da karşımıza çıkıyor. 1959 ila 1971 yılları arasında üretilen ve aynı ismi taşıyan modelden alıyor ismini.Octavia, Skoda'nın global anlamda en popüler modelidir ve üretim bandının %40 kadarını oluşturur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

O standartların üzerinde bir sedan. Geniş iç hacmi ve sunduğu yaşam alanı ile birçok ailenin tercihi. Üstelik çok ekonomik. İster iş hayatında ister gündelik yaşamda. Siz sadece gitmek istediğiniz yere karar verin. Gerisini ona bırakın. Octavia; optimum boyutları, gelişmiş güvenlik sistemi, üstün performans ve konforu ile hem şehir içi hem de şehirlerarasında en sadık yol arkadaşınız. Onunla yolculuklarınız keyfe dönüşecek.

Çağın Ötesinde Tasarım

Skoda Octavia zamanın ötesinde çizgileri, pürüzsüz aerodinamiği ve kusursuz hatları ile sizi kendine aşık edecek. Yeni Skoda Octavia modelini karizmatik ve sportif duruşu ile kendinize daima yakın hissedeceksiniz. Araç üzerinde yer verilen keskin detaylar ve ön ızgaradan kesintisiz şekilde uzanan ön farlar, Yeni Skoda Octavia modelini benzersiz kılıyor. Yeni Skoda Octavia’da sunulan iki sıralı LED teknolojisi ile Matrix aydınlatma yalnızca uzun huzme değil, kısa huzme açıkken de kullanılabilir. Bu sayede sürüş güvenliğiniz ikiye katlanır.

Yeni Skoda OCTAVIA modelinde geliştirilmiş bir dijital gösterge paneli bulunmaktadır. Yeni ekran grafiklerine sahip olan kullanıcı dostu dijital gösterge paneli sayesinde aracınızın bilgilerini kontrol edebileceğiniz 2 farklı ekrandan dilediğinizi kullanabileceğinizi de belirtelim.

Güvenlik Konusunda Bir Adım Önde

İlk kez bir Skoda modelinde sunulan Head-Up Gösterge, sürüş bilgisini, ve araçta bulunan sürüş asistanlarını 2,1 metrelik sanal bir uzaklıktaymışçasına görmenize imkan sağlar. 18 x 5 cm boyutunda sunulan bu bilgileri, göz hizanıza göre ayarlayabilir ve kar yağışının olduğu günlerde kar modu seçeneği ile gözünüzü yormadan görme imkanı sunar.

Olmazsa olmaz dediğiniz tüm ekipmanlar Skoda Octavia modelinde bir arada yer alıyor desek yanılmış olmayız. Güvenlik standartlarının üst düzeyde olduğu Skoda OCTAVIA, alternatifli motor seçenekleriyle de performans beklentilerinizi tam anlamı ile karşılamak için var.

Güvenlik konusunda da sizleri mutlu ediyor bu araç. Yenilenen sürüş destek asistanları ile şehrin sıkışıklığı ve beklenmedik durumlara karşı her zaman bir hazırlığınız olacak.

Skoda Octavia modelini verimli ve ekonomik kılan detay ise motoru. Siz de Skoda kalitesinden vazgeçemeyeceksiniz.