Yeni Mitsubishi Lancer Evolution Görüntüleri Elimize Ulaştı

Yeni Mitsubishi Lancer Evolution Görüntüleri Elimize Ulaştı

2021 Mayıs ayında Mitsubishi, Ralliart markasını canlandırma çabasında bulunmasıyla bizleri şaşkınlığa sürüklemişti

2021 Mayıs ayında Mitsubishi, Ralliart markasını canlandırma çabasında bulunmasıyla bizleri şaşkınlığa sürüklemişti. Mitsubishi bu takma ismi Tayland'daki iki farklı modelde aksesuar paketi olarak tanıtmıştı. Mitsubishi’nin Lancer Evolution'a ne kadar önem verdiğini biliyoruz. Merakla hayranlarını ve bizleri tutkuyla bekletiyor.

Mitsubishi'nin yeniden motor sporlarındaki yerini almayı amaçlasa da Mitsubishi yeni Lancer Evolution sakin ve emin adımlarla acele etmeden üretime geçmesini bekliyoruz. Şu anda elimizde ise gördüğünüz render çalışmaları bulunuyor.

Mitsubishi Lancer Evolution yeniden hayat buldu. Bu performans otomobilinin Yarışlara katılmasını beklemekteyiz. Araç üzerinde çalışmalarını yürüten Nikita Chuiko, beklenenleri karşılamak için büyük emek verdiğini söyleyelim. Mitsubishi’nin meşhur X şeklindeki ön yüzü sarı renkle iyi bir görüntü yakalamış.

Çalışmalara baktığımızda genel hatları en son ki Lancer Evo ile benzerlik gösteriyor. Tabi eski modellere göre değişikliklerde mevcut, mesela arka çamurluklara uzanan keskin görünümlü stop lambaları araca çok güzel bir ahenk kattığını söyleyebiliriz