Nissan Qashqai Yakalandı

Nissan Qashqai Yakalandı

Nissan, 2021 yılının Şubat ayında, yeni Qashqai'yi görücüye çıkarmıştı. Rogue Sport ailesinden olan otomobil 140 beygir güç, 240 Nm tork ve 158 beygir güç, 260 Nm tork üretimi sağlayan motor seçenekleri sunuyor. En kısa sürede aileye yeni bir elektrikli o

Nissan, 2021 yılının Şubat ayında, yeni Qashqai'yi görücüye çıkarmıştı. Rogue Sport ailesinden olan otomobil 140 beygir güç, 240 Nm tork ve 158 beygir güç, 260 Nm tork üretimi sağlayan motor seçenekleri sunuyor. En kısa sürede aileye yeni bir elektrikli otomobilin katılacağının da haberini verelim.

Qashqai E-Power ile beraber casus fotoğrafları çıkarılan otomobil 189 beygir güç ve 330 Nm tork sağlayan elektrik motoruyla tasarıma sunulmuş. Hibrit bir versiyonu olan ve 1.5 litrelik benzinli bir motor kullanan crossover'ın içten yanmalı motorun jeneratör görevi üstlendiğini ve elektrik motorlara enerji üretimi için çalıştığını söyleyelim.

Casus fotoğraflarımızda göründüğü üzere, E-Power modeli ile ailenin geri kalan otomobilleri arasında belirli bir farkın bulunmadığını söyleyebiliriz.

Nissan, yeni güç aktarma organlarıyla birlikte müşteriler için yakıt ikmali açısından normal yanmalı araçlara benzer şekilde sürme seçeneği sunacak. Qashqai E-Power'ın elektrikli Nissan Leaf'ten tanıdığımız tek pedallı sürüş özelliğine de sahip olacağını söyleyebiliriz.

Qashqai'nin yeni elektrikli otomobillerinin, Nissan’ın 2030 yılı itibariyle 23 elektrikli modeli piyasaya sürme planları arasında yer aldığını düşünürsek, diğer otomobiller kadar önemli bir yer alıyor. Gelecek yılın 2. çeyreğinde piyasaya çıkarılmasını bekliyoruz. Yine de resmi açıklamaları takip etmekte oldukça yarar var.

Advertisement