İşte Karşınızda Yeni Volkswagen T-Roc

İşte Karşınızda Yeni Volkswagen T-Roc

Volkswagen ürün gamının yeni otomobillerinden bir tanesi de kısa sürede önemli satış başarısı yakalayan bir Vw T-Roc ile karşı karşıyayız. 2017’de başlayan yolculuğunda geride koskoca dört yılını bırakmaya hazırlanan SUV model, bugün markasının en çok sat

Dört yıllık süreçte yakaladığı satış başarısını yukarıya taşıma potansiyelini yükselten Yeni Volkswagen T-Roc, dikkat çeken yenilikleri ile bizleri selamlıyor.

Volkswagen ürün gamının yeni otomobillerinden bir tanesi de kısa sürede önemli satış başarısı yakalayan bir VW T-Roc ile karşı karşıyayız. 2017’de başlayan yolculuğunda geride koskoca dört yılını bırakmaya hazırlanan SUVmodel, bugün markasının en çok satan otomobilleri arasında yer alıyor. Süreç içerisinde Cabriolet seçeneğine de kavuşturulmasının ardından ürün gamında eşsiz bir yerde konumlanan Volkswagen T-Roc için bir süredir makyajlama çalışmaları gerçekleştirildiğini biliyorduk. Bekleyişimiz ise Yeni T-Roc ürün gamıyla son buluyor. Halihazırda olan başarıyı bir adım daha öteye taşıyacak işlevsel ve görsel geliştirmeler ile donatılan 2022 T-Roc, artık çok daha tatmin edici bir model haline gelmiş.

2022 Vw T-Roc Hakkında Öne Çıkan Detaylar

2022 model yılı dokunuşuyla beraber ilk defa geliştirme yaşanan T-Roc, Volkswagen’in yeni jenerasyon modellerine yansıttığı tasarım elemanlarını kendi çerçevesinde yansıtmakta. Son olarak yeni Polo’da gördüğümüz Matrix LED aydınlatma grubuyla beraber aydınlatmalı ön ızgarayı artık burada da ayırt edici şekilde görkmekteyiz. Tüm paketlerde standart olarak gelen LED farlar, opsiyonel olarak Matrix’e çıkarılabiliyor. Ön tarafta sis farları revize edilen modelin arka yüzünde de aydınlatma ve tamponların güncellemeler listesinde ön plana çıkartmak mümkün. 2022 Volkswagen T-Roc ürün gamında 16 inçten başlayıp 19 inçe kadar çıkabilen jant setleri de yeni tasarımlarıyla otomobili daha dikkat çekici kılıyor.

Yeni Volkswagen T-Roc İç Mekan Özellikleri

İç mekana geldiğimizde küçük ama hissedilir derecede değişikliklerin yansıtıldığı bir kokpit bizleri selamlıyor. Konsol üzerindeki malzeme kalitesinin ve döşemelerin bir adım yukarıya taşındığı özellikle belirtilen yeni nesil T-Roc böylece en büyük eksiklerinden bir tanesini de kapatmış oluyor. Klima kontrol paneli de yeni modellerde gördüğümüz şekilde dijitalleştirilen parçalar arasında yer alıyor. 8,0 inç’lik dijital sürücü ekranı ve en üst seçeneğinde 9,2 inçe kadar arttırılabilen multimedya ekranı da tüm bu işleyişte kullanıcıların daha çok dikkatini çekecek donanım özelliklerinden olacak. Direksiyon kanadında ise yine yeni Volkswagen modellerindeki etki karşımıza çıkıyor.

Yeni Volkswagen T-Roc Teknik Özellikleri

Makyaj operasyonunda değişmeyem bölümlerin başında kaputun altında yatan motor seçenekleri yer alıyor. 1,0 lt’lik 3 silindirli ünitenin 110 bg’lik güç ile başlangıcı oluşturduğu versiyonlar; 150 bg sunan 1,5 lt’lik TSI benzinli ünite ve 190 bg sunan 2,0 lt’lik TSI benzinli üniteyle beraber devam ederken ailenin zirvesinde yine R seçeneği yola devam ediyor. Bu versiyonda konumlanan 2,0 lt’lik benzinli motor ünitesi 296 bg güç ve 400 Nm tork değerleriyle yola devam ediyor. Elektronik destek sistemlerinde de adaptif nitelikli yeniliklerin bulunacağı ve standart seçeneklerindeki özelliklerin zenginleştirileceği Yeni Volkswagen T-Roc için fiyatlar önümüzdeki günlerde belli olacak.

Advertisement