2022 Honda CR-V'nin Dış Tasarımı Ortaya Çıktı

2022 Honda CR-V'nin Dış Tasarımı Ortaya Çıktı

Honda firmasının yenilediği modeli CR-V, Çin'de bakanlık tarafından onaylanan görüntüleri ile göz kamaştırıyor. Aşağıdaki bulunan galerimizde ki bu fotoğraflar, Çin'de satılacak versiyonuna ait olduğunu belirtelim. Küresel model ile Çin versiyonu arasında

Honda firmasının yenilediği modeli CR-V, Çin'de bakanlık tarafından onaylanan görüntüleri ile göz kamaştırıyor. Aşağıdaki bulunan galerimizde ki bu fotoğraflar, Çin'de satılacak versiyonuna ait olduğunu belirtelim. Küresel model ile Çin versiyonu arasında çok fazla bir fark olacağının beklenmediğini belirtelim.

Yerel marka Dongfeng ile Honda firmasının ortak girişimi olarak karşımıza çıkan 2022 CR-V için 4.7 metre uzunluğunda, 1.8 metre genişliğinde ve 1.6 yüksekliğinde olduğunu söyleyebiliriz. Galerimizde bulunan fotoğraflarda, dört tekerlekten çekişli olan beş kişilik bir model bulunmakta, bagaj kapağında dört tekerlekten çekiş rozeti olmayan model ise yedi kişilik olması ile karşımıza çıkıyor.

Otomobil modellerinin ağırlığına gelecek olursak, her ikisi de terazide yaklaşık 1.685 kilogram geldiğini belirtelim. Araca aktarılan güç ise, CVT aracılığıyla geliyor ve 192 beygir gücündeki turboşarjlı 1.5 litrelik benzinli motor tarafından sağlandığını söyleyebiliriz. Bu da aracın aynı zamanda 188 km/sa maksimum hıza ulaşabildiğini gösteriyor.

Burada gördüğümüz CR-V'ler farklı tekerleklere sahip, bilindiği üzere önden çekişli model aslında 17 inç alaşımlıtekerlekler ile karşımıza çıkarken, dört tekerlekten çekişli versiyonu ise daha büyük olan 18 inçlik tekerlek ile karşımıza çıkıyor.

Haberimizi bitirmeden önce, 2022 Honda CR-V için yüksek ihtimalle önümüzdeki aylarda Honda tarafından resmi bir açıklama yapılmasını beklediğimizi belirtelim.