Yenilenen 2023 Volkswagen ID.4 Tanıtıldı

Yenilenen 2023 Volkswagen ID.4 Tanıtıldı

​​​​​​​Volkswagen, elektrikli SUV modeli ID.4 son halini aldı. Önceki nesline göre daha teknolojik olan SUV, daha ucuz olması sebebiyle de kullanıcıların ilgisini çekecek gibi duruyor.

Volkswagen, elektrikli SUV modeli ID.4 son halini aldı. Önceki nesline göre daha teknolojik olan SUV, daha ucuz olması sebebiyle de kullanıcıların ilgisini çekecek gibi duruyor.

Volkswagen, düzenlediği bir etkinlikte elektrikli SUV modeli ID.4'ün tanıtımını gerçekleştirdi. 2023 model otomobil, ilk nesil ID.4 modeline kıyasla yenilenmiş bir tasarıma sahip olduğunu görüyoruz.

ID.4'ün dış kısmına baktığımızda, kapalı ızgara yapısının bu versiyonda da yer aldığını görüyoruz. Fakat eski nesline göre iki renkli tampon seçeneğinin olduğunu görüyoruz. Model de aydınlatmalı logo kullanıldığını görüyoruz. Volkswagen ID.4'ün arka kısmına baktığımız zaman ise büyük bir yenilik olmadığını görüyoruz.

Otomobilin iç kısmına baktığımızda gözümüze ilk çarpan bilgi-eğlence ekranı oluyor. Önceki nesilde 10 inç olan ekran, yeni modelde 12 inç büyüklüğünde yer alıyor. Ambiyans aydınlatma, tamamen dijital gösterge ekranı ve dijital klima gibi özellikler olduğunu görüyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Volkswagen ID.4, teknolojik olarak yeni özellikler eklendiğini görüyoruz. Örneğin; 2023 model ID.4'lerin tüm versiyonlarında park yardımcısı olduğunu söyleyelim. Buna ek olarak aracın ön çarpışma engelleme sistemi, bisiklet algılaması gibi özellikler eklendiğini görüyoruz.

Son olarak modelin fiyatının 38.790 dolardan başladığını söyleyelim. Önceki nesline göre 3.735 dolar daha ucuz giriş fiyatına sahip olduğunu belirtelim.

Advertisement